Tesink drukt 1 miljoen groene WK-posters

teesink wkAfgelopen week is Drukkerij Tesink gestart met het drukken van 1.000.000 exemplaren van de ING WK-poster 2014. Als hoofdsponsor van het Nederlands elftal laat ING traditiegetrouw een A1-formaat poster drukken met daarop de voor het kampioenschap geselecteerde spelers. De poster is vanaf deze week gratis af te halen bij een groot aantal ING filialen.

Hoewel het oranje natuurlijk van de poster afspat, is de poster toch helemaal groen. Met het oog op maatschappelijk verantwoord ondernemen, wordt de poster niet alleen op FSC-gecertificeerd papier gedrukt, maar is de productie ook CO2-neutraal en zijn de inkten gemaakt van plantaardige in plaats van minerale oliën. De glanzende beschermende en verfraaiende laklaag is gemaakt van biologisch afbreekbare dispersielak.

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK