‘Groene’ etiketten voor Campbell-soep

Het Amerikaanse Campbell heeft voor de speciale Star Wars-editie van hun soep gekozen voor duurzame gemetalliseerde etiketten van AR Metallizing. De Belgische etikettenproducent levert etiketten die er bijzonder uitzien vanwege het Holoprism-effect. Maar het etiket is ook heel duurzaam. Het is namelijk gemaakt van biologisch afbreekbaar papier. Hierover is een heel dunne laag metaal  aangebracht dat zorgt voor een gewenste uitstraling. Het bijzondere hieraan is dat deze metaallaag gemakkelijk verdampt, waarna alleen het biologische afbreekbare papier overblijft. AR Metallizing oogst hiermee veel succes op de Amerikaanse markt, waar duurzaamheid van verpakkingen steeds meer is vereist. Zo levert AR Metallizing ook aan bekende merken als Heinz en Starbucks.
Bron: grafisch-nieuws

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK