HP mikt op etiketten- en verpakkingsmarkt

Tijdens eeindigon persconferentie heeft HP onlangs laten weten veel groei te verwachten op de etiketten- en verpakkingsmarkt. Op de HP Indigo-persen die bij  etikettendrukkers draaien, heeft HP de volumes in drie jaar tijd zien verdubbelen tot 380 miljoen m2. Om nog meer in te kunnen spelen op de etiketten- en verpakkingsmarkt, introduceert HP twee nieuwe persen, de Indigo 20000 en de Indigo 30000. De eerste is bedoeld voor (grotere oplagen) etiketten en flexibele verpakkingen, waaronder voedselverpakkingen. De HP Indigo 30000 is bedoeld voor het bedrukken van papierkatonverpakkingen. Hiermee worden inmiddels verpakkingen voor de pharmaceutische en cosmetische industrie geproduceerd.
Bron: printcan.com

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK