Etiketten van steenpapier

Het Duitse bedrijf Etiket Schiller maakt etiketten met steenpapier. Het label wordt gemaakt van: 80% natuurlijk steenmeel en 20% gerecycled polyethyleen. De labels worden ingezet in een breed gebied, zoals: cosmetica, dranken en biologische levensmiddelen.

Voor de productie van de labels wordt geen water, hout, bleekmiddelen of zuren gebruikt. Het energieverbruik bij de productie van deze milieuvriendelijke labels is aanmerkelijk lager dan bij conventionele etiketten uit papier of karton.

(bron: print.de)

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK