Steek je geld in papier

Papier creatief2Papier en karton zijn overal en niet weg te denken uit ons dagelijks leven. Van prachtig ingepakte cadeaus tot wc-papier, van verhuisdozen tot memoblokjes, van geld tot het pak hagelslag op de ontbijttafel.

Papier en karton worden gemaakt van hout en oud, gerecycled papier. Weinig producten zijn zo veelzijdig, praktisch, duurzaam en betrouwbaar als producten van papier en karton. Het zijn vanzelfsprekende onderdelen geworden van het leven. Dagelijks prikkelen zij onze gedachten. Billboards, advertenties, kranten en tijdschriften etc.

Er zijn ook diverse kunstenaars die geen kunstwerk zonder papier maken. Zo ook dit stukje creativiteit van Chris Gilmour.
Of het nu zo save is?

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK