Tweede Truepress Jet520HD configuratie in Nederland

150415 Nic Oud - 1 van 1In Amstelveen, waar Screen haar Europese hoofdkantoor heeft, is voor Nederland de tweede Truepress Jet520HD configuratie aangekomen. De eerste configuratie is sinds medio januari bij Nic. Oud Direct Mail in Heerhugowaard in productie voor gepersonaliseerde Direct mail.

Vanuit Amstelveen bedient Screen de markten in Europa, Midden-Oosten en Afrika. De nieuwe configuratie wordt geïnstalleerd in Screen’s Solutions & Technology Centre waar Screen alle demonstraties van de printsystemen en de Equios workflow oplossingen doet. Ook test de fabrikant hier papier en andere substraten. Naast systemen uit de Truepress Jet520 serie, staan in het democentrum de wide format en label printsystemen opgesteld.

De nieuwe Truepress Jet520HD wordt in een L opstelling geplaatst, voorzien van un- en rewinder systemen die ook zwaardere papiersoorten kunnen verwerken. De afwerking bestaat uit een complete cutsheet afwerkingslijn, die offline staat opgesteld.

Vanaf begin juni zal de configuratie operationeel zijn en zullen de eerste demonstraties gehouden worden.

 

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK