Europa’s eerste Truepress Jet520HD nu volledig operationeel

Frans-Kops-ScreenNic.OudScreen heeft met succes de installatie voltooid van Europa’s eerste Truepress Jet520HD bij het Nederlandse direct mailbedrijf Nic. Oud. De machine werd begin december geleverd en is nu al productieklaar opgeleverd, hoewel dit één van de eerste installaties ter wereld is.

Maurice Gelissen, algemeen directeur van Nic. Oud, zei: “We hebben er tijdens het proefdraaien en de training miljoenen documenten mee geprint, waardoor we er toen al alle vertrouwen in hadden dat de machine de verwachtingen zou inlossen. De Truepress laat niet alleen een hoogwaardige printkwaliteit zien maar tilt ook de kwaliteit en snelheid van onze service naar een hoger niveau.”

Nic. Oud was op zoek naar inkjettechnologie waar het resultaten mee zou kunnen produceren die de kwaliteitsniveaus van grafisch werk evenaren. Vanaf dag één van het marktonderzoek was projectleider Christel van de Wal erop gebrand een oplossing te vinden waar het bedrijf zich mee zou onderscheiden ten opzichte van het standaardniveau van inkjet. “Toen we de eerste resultaten van de Truepress Jet520HD zagen, wisten we meteen dat dit de oplossing was waar we op gewacht hadden. Tot dan waren we er nooit van overtuigd dat onze klanten inkjet zouden accepteren. Hoewel het verleidelijk was om te investeren in inkjet toen al onze concurrenten machines installeerden, zijn we erg blij dat we onze investeringsbeslissing uitgesteld hebben tot nu.”

Screen zal de Truepress Jet520HD demonstreren op Hunkeler Innovationdays, dat van 23 tot en met 26 februari plaatsvindt in Messe Luzern, Luzern. innovationdays.hunkeler.ch

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK