Bekijk het enorme assortiment Norma klemmen en koppelingen op de stand van Groen Bevestigingsmaterialen

Buiskoppelingen specialist Groen Bevestigingsmaterialen B.V. opereert als NORMA Distributiecentrum voor de Benelux en is gespecialiseerd in volume distributie van klemmen en koppelingen. Met het enorme assortiment van NORMA Group bieden wij een kwaliteitsoplossing voor iedere klemverbinding. Ons assortiment wordt bovendien op passende wijze aangevuld met producten die ontworpen zijn voor gespecialiseerde markten en industrieën, zoals reclame, wegbebakening, spandoekframes en signalisatie.
 
Op de Vakbeurs Sign presenteert Groen Bevestigingsmaterialen zijn assortiment buiskoppelingen, welke uit voorraad, franco en tegen scherpe fabrieksprijzen geleverd wordt in de Benelux.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK