Volgende FESPA in Madrid

De Global Print Expo van FESPA keert in 2020 terug naar Spanje, dit keer naar Madrid, van 24 tot 27 maart 2020.

De Global Print Expo zal in Fiera de Madrid worden gehouden en zal zeefdruk, digitaal drukwerk en textieldruk omvatten.

Roz Guarnori, directeur Tentoonstellingen, FESPA, opmerkingen: “Na drie opeenvolgende jaren in Duitsland, kijken we ernaar uit om in 2020 terug te keren naar een Zuid-Europese gaststad. Madrid was een duidelijke favoriet onder exposanten en bezoekers, toen we hun mening over favoriete steden voor een FESPA-evenement vernamen. Dit enthousiasme voor de gaststad, in combinatie met het succes van het FESPA Digital-evenement in Barcelona in 2012, geeft ons het vertrouwen dat we in 2020 een overtuigend evenement in Spanje kunnen organiseren.”

“Spanje behoort tot de top van bezoekers van FESPA Global Print Expo evenementen, en we hebben sterke steun van onze nationale verenigingen in Spanje, Portugal, Frankrijk en Italië. Deze verenigingen werken jaarlijks samen aan de organisatie van een Zuid-Europees congres, waarvan de volgende editie in juni 2018 in Lissabon (Portugal) plaatsvindt. Dit populaire educatieve en netwerkevenement zal FESPA een prachtig platform bieden, om regionale inzichten te verzamelen die ons zullen helpen bij de ontwikkeling van het contentprogramma 2020, om te voldoen aan de specifieke behoeften van de printserviceproviders in de regio.”

De Spaanse hoofdstad is de op twee na grootste stad van de Europese Unie en biedt uitstekende internationale luchtvaartverbindingen met de luchthaven Madrid-Barajas Adolfo Suárez, gelegen op slechts 12 kilometer van het stadscentrum van Madrid en in de directe nabijheid van het tentoonstellingscentrum.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK