Nog ruim een maand tot Fespa Madrid 2020

Fespa 2019 vond plaats van 14 – 17 mei in München. Met de komende drupa in juni besloot Fespa haar event te vervroegen en te verplaatsen naar Madrid. Fespa 2020 zet haar deuren open van 24-27 maart.

fespa-2020Fespa biedt een podium aan zo´n 700 exposanten en ontvangt zo´n 20.000 bezoekers uit 140 landen. Toegangskaarten zijn online te koop voor 40 euro. On-site wordt 70 euro gevraagd.

Corona

Volgens directeur Neil Felton heeft het coronavirus geen invloed op de nu lopende voorbereidingen voor de beurs. Wel wordt bekeken in hoeverre pro-actieve voorzieningen moeten worden ingezet. Lees verder bij Printweek.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

In dit najaar worden de trainingen grotendeels online gegeven. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK