Fespa optimistisch over nieuwe datum in Madrid

Oorspronkelijk zouden de deuren vandaag opengaan, samen met de beurstitels European Sign Expo en Sportswear Pro. De organisatie zegt juist dat zij de data in oktober hebben gekozen omdat met name de exposanten aandrongen op een snelle keuze voor een nieuwe datum. Neil Felton, CEO van Fespa, zegt in een persbericht: “Ondanks de voortdurende impact die het coronavirus heeft op de gespecialiseerde printsector, zijn we overweldigd door de sterke vraag vanuit onze wereldwijde printgemeenschap naar een Fespa-platform in 2020. Daarom zijn we zeer verheugd te kunnen bevestigen dat onze shows zullen doorgaan op deze opnieuw geplande data. En we zijn het IFEMA-team, die onze beslissing onder deze buitengewone omstandigheden volledig heeft gesteund, zeer dankbaar.”

Wel is de keuze gemaakt het event niet vier maar drie dagen te laten duren.

Vele andere internationale beurzen hebben de keuze gemaakt hun events een (bijna) volledig jaar ‘door te schuiven’.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK