Fespa optimistisch over nieuwe datum in Madrid

Oorspronkelijk zouden de deuren vandaag opengaan, samen met de beurstitels European Sign Expo en Sportswear Pro. De organisatie zegt juist dat zij de data in oktober hebben gekozen omdat met name de exposanten aandrongen op een snelle keuze voor een nieuwe datum. Neil Felton, CEO van Fespa, zegt in een persbericht: “Ondanks de voortdurende impact die het coronavirus heeft op de gespecialiseerde printsector, zijn we overweldigd door de sterke vraag vanuit onze wereldwijde printgemeenschap naar een Fespa-platform in 2020. Daarom zijn we zeer verheugd te kunnen bevestigen dat onze shows zullen doorgaan op deze opnieuw geplande data. En we zijn het IFEMA-team, die onze beslissing onder deze buitengewone omstandigheden volledig heeft gesteund, zeer dankbaar.”

Wel is de keuze gemaakt het event niet vier maar drie dagen te laten duren.

Vele andere internationale beurzen hebben de keuze gemaakt hun events een (bijna) volledig jaar ‘door te schuiven’.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK