Posteractie groot succes

De Groningse drukker Martijn ten Pas wordt overspoeld met reacties en bestellingen voor zijn corona-raamposter sinds de website: samensterktegencorona.nl, dinsdag online ging.
En hij maakt de posters gratis voor iedereen. Een bijzonder grafisch initiatief.

Martijn ten Pas:
“We kunnen er nauwelijks tegenop werken! We hebben nu al meer dan 1700 bestellingen binnen via onze website: samensterktegencorona.nl, die dinsdag online is gegaan. Onze posters gaan inmiddels het hele land door, met dozen van tweehonderd stuks tegelijk. Reacties op de site en via Facebook komen tot uit Noord-Brabant en zelfs België. Fantastisch: dit is waar je stiekem op hoopt.’’
“We willen in deze tijden van corona-quarantaine de onderlinge saamhorigheid en verbroedering aanjagen. Daarvoor hebben we met onze drukkerij DWC een poster gedrukt, met aan de ene kant een oproep: ‘Ik kan wel wat hulp gebruiken’ en daaronder een vak waar thuiszitters hun telefoonnummer kunnen invullen. Aan de andere kant staat een aanbod: ‘Ik kan je helpen’ met ook zo’n telefoonvakje eronder. Iedereen kan die gratis thuis laten bezorgen via de site.’’

(Bron: Dagblad van het Noorden)

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK