Vakbeurs groot succes

Deelnemers en bezoekers aan de Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign kijken terug op een ongekend succesvolle drie dagen. In het totaal bezochten meer dan 13.000 mensen de vakbeurs, wat even veel was als de editie in 2015. En dat terwijl dat er nu minder mensen in de industrie werken.

Voor het eerst viel de scheiding tussen print en sign volledig weg en werd deze hal een echte afspiegeling van de ontwikkelingen in de markt, waar grenzen tussen vroegere vakspecialisaties en verzuiling vervagen. De beurs is nu echt een beurs die inzoomt op de productie van alle mogelijke communicatiemiddelen en waar inspiratie centraal staat.

Het werd ook een beurs voor een breed publiek waar een bonte mix van jong en oud, creatief en productief aan hun trekken kwam. De kleurrijke Gorinchemse show lijkt een blauwdruk voor de toekomst van de print industrie waar iedereen met iedereen zakendoet en waar de bezoekers van vandaag de standhouders van morgen zijn. Bij veel standhouders bestaat de wens om dit geslaagde evenement te verheffen tot een jaarlijkse editie. Voor de grote fabrikanten is dat nog wel een budget kwestie. Maar als resultaten gelden dan zou een jaarlijkse herhaling toch ook voor hen een optie moeten zijn. Die bal ligt nu bij de beursorganisatie. Ook het Blokboek.com team heeft genoten van alle belangstelling en het succes van alle promotionele inspanningen.

Bekijk hier de fotocollage.

Marco

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. Ook het #BOPE (Benelux Online Print Event), welke gepland stond voor 23 april is afgezegd.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK