DPG Media wint de GetSmart #OctoChallange prijs

Chantal Smeyers van DPG Media ontving de #OctoChallange prijs, uitgereikt tijdens het Getsmart event van Grafische Nieuws.

OctoBoost - getsmart

Chantal Smeyers en Marco Eikelenboom

Get Smart

Door middel van OctoBoost bleek zij in staat te zijn om 100 verschillende printopdrachten op zowel offset als digitale uitvoerapparatuur in slechts 15 seconden geheel geautomatiseerd op inslag te laten zetten en optimaal te laten plannen voor zowel verantwoord machine- als papiergebruik.

De prijs werd uitgereikt door Marco Eikelenboom van Sappi, het bedrijf achter OctoBoost. OctoBoost maakt gebruik van de sPrint One technologie, waarbij middels kunstmatige intelligentie het optimum aan productie efficiency en papierverbruik kan worden gerealiseerd.

Het is nog even wennen aan de naam DPG Media – voorheen de Persgroep, Chantal Smeyers werkt bij – wat voorheen Medialaan heette – binnen de Persgroep.

Lees ook interview met OctoBoost CEO Anna Oñate op printmedianieuws.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK