DPG Media wint de GetSmart #OctoChallange prijs

Chantal Smeyers van DPG Media ontving de #OctoChallange prijs, uitgereikt tijdens het Getsmart event van Grafische Nieuws.

OctoBoost - getsmart

Chantal Smeyers en Marco Eikelenboom

Get Smart

Door middel van OctoBoost bleek zij in staat te zijn om 100 verschillende printopdrachten op zowel offset als digitale uitvoerapparatuur in slechts 15 seconden geheel geautomatiseerd op inslag te laten zetten en optimaal te laten plannen voor zowel verantwoord machine- als papiergebruik.

De prijs werd uitgereikt door Marco Eikelenboom van Sappi, het bedrijf achter OctoBoost. OctoBoost maakt gebruik van de sPrint One technologie, waarbij middels kunstmatige intelligentie het optimum aan productie efficiency en papierverbruik kan worden gerealiseerd.

Het is nog even wennen aan de naam DPG Media – voorheen de Persgroep, Chantal Smeyers werkt bij – wat voorheen Medialaan heette – binnen de Persgroep.

Lees ook interview met OctoBoost CEO Anna Oñate op printmedianieuws.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK