sPrint One: kunstmatige intelligentie bij drukvelindeling

sPrint One van PerfectPattern is ontworpen om de creatie van verzamelformulieren en printplanning voor offset en digitaal drukken volledig te automatiseren. sPrint One zorgt voor een complete offset- en digitale printplanning voor elk formaat en machine. 

Perfect PatternMet één druk op de knop berekent sPrint One uit de printklare opdrachten een compleet en kosten geoptimaliseerd printschema. Dit bepaalt precies wat er gedrukt moet worden, wanneer, hoe en op welke machine. Dus ook met inbegrip van profielen en dus wisselende DeviceLinks. De capaciteitsplanning wordt uitgevoerd, de naleving van de planning wordt geoptimaliseerd en de productiekosten worden geminimaliseerd.

De mensen achter PerfectPattern losten een al langer bestaand wiskundig probleem op, om diverse formaten oppervlakken te verdelen en in te delen over verschillende grotere oppervlakken.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK