Inschrijven voor de prestigieuze iF Design Award 2016 nog tot 15 oktober mogelijk

05_150813_banner_nl_400x300Packaging en Communication zijn twee van de zeven categorieeen waarmee gestreden kan worden om de iF Design Award. Al meer dan 60 jaar is deze prijs een felbegeerde beloning voor ontwerpers. In de categorie Communication komen niet alleen producties zoals films, video’s en websites aan bod, maar ook tijdschrijften, jaarverslagen, typografie en signage. Genoeg raakvlakken dus voor de creatieve communicatie maker die met een nominatie erkenning krijgt en mocht je een Award winnen dan krijg je ook nog een uniek dienstenpakket met onder andere deelname aan internationale tentoonstellingen. Meer informatie over deelname vind je via deze link.
De prijswinnaar van 2015 vind je hier en hier de voorwaarde voor deelname.


 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK