Wordt ook winnaar van de iF Design Award

BB151007 IF design awards klDe iF Design Award is bedoeld om ontwerpers een steuntje in de rug te geven en ze internationale bekendheid te geven.
De tijd dringt deelnemers moeten voor 15 oktober 2015 zich registreren!

Inzendingen kunnen voor de volgende disciplines worden ingediend: Product, Packaging, Communication, Interior Architecture, Professional Concept en Service Design. Inschrijven online kan in slechts een paar minuten. Eenmaal geregistreerd heeft u een week na de sluitingsdatum voor registratie nog tijd om uw gegevens volledig in te vullen; volg deze link.

Grijp uw kans en wordt winnaar van de iF DESIGN AWARD 2016!

Het jury rapport van een Nederlandse winnares van vorig jaar liegt er niet om:

“De creaties van ontwerper Nanna van Blaaderen zijn geïnspireerd door patronen van het dierenrijk. In deze gedachte, is de filosofie van haar premium label: “schoonheid van levende dingen”. Deze filosofie is gebruikt in een huisstijl geschikt voor de mode: een hartslag als een symbool van vitaliteit geeft uiting aan deze filosofie en maakt het de kernboodschap van het merk. Door variaties, komt het logo tot leven en weerspiegelt het de designer’s houding ten opzichte van natuur, haar behandeling van materialen en haar stijl van werken.”

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK