Ricoh: Innovatieve ideeën voor vandaag en morgen

Innovatieve ideeen voor vandaag en morgenDe continuïteit van een organisatie wordt het beste gewaarborgd, door vandaag in te spelen op de technologie en klantbehoeften van morgen. Ricoh helpt met innovatieve oplossingen de verwachtingen van klanten te overtreffen. Of het nu gaat om de Ricoh Pro L4100-serie latexprinters voor snel en duurzaam printen op groot formaat, of om het verbinden van papier en digitaal met Clickable Paper. En denk bijvoorbeeld aan het Ricoh Pro VC60000 inkjet rotatie productiesysteem, dat een met offset vergelijkbare afdrukkwaliteit levert. Ricoh laat tijdens de Grafische Vakbeurs zien welke nieuwe toepassingen deze technologieën bieden en vertelt hoe ze dat samen met klanten in de markt zetten.  Lees alvast meer en bestel direct uw entreekaart voor de beurs.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK