Renz: Tijd voor frisse ideeën in afwerking

Renz InspireBij Renz willen ze maar één ding: klanten inspireren en verbazen. Daarom is de slogan voor de Drupa 2016: inspire.

Met een stand van meer dan 230 m2 op de Drupa 2016, introduceert Renz innovatieve oplossingen tijdens de Drupa, zoals o.a. de gloed nieuwe automatische AP360 compact ponsmachine, samen met andere verrassingen en vernieuwende machine concepten zoals de Digisort 450/4.0 en de Inline 500 compact.

Weltneuheit!
De Renz AP 300 compact is speciaal ontworpen voor kleine tot middel grootte oplages.
Oplages die momenteel nog veelal handmatig geponst moeten worden.
Deze nieuwe telg binnen het Renz programma sluit het gat tussen de semi- professionele tafel ponsmachines en de grote professionele pons systeem als de Renz AP 360 serie of de Kugler-Womako serie, die veelal ontwikkeld zijn voor hoge aantallen.

Weltneuheit!
De Revolutionaire Renz Digisort 450/4.0 verbind op een volledig geautomatiseerde manier via lees-systemen een invoer sorteersysteem met een
professioneel inline pons- en bindsysteem, zowel voor brochures als ook voor kalenders.
De vellen worden vel voor vel door de Digisort via bijv. barcode gecheckt en gesplitst, waarna er nog automatisch dekvellen, omslagen etc. die wel dan niet gepersonaliseerd zijn, automatisch toegevoegd kunnen worden, waarna het exemplaar volledig automatisch wordt geponst en gebonden in de Renz Ring-Wire.

Weltneuheit!
De Renz Inline 500 compact is het nieuwe kleine broertje van de bekende Renz Inline 500.
De Inline Compact is anders dan de Inline 500 ontwikkeld voor kleinere oplagen waarbij de steltijden van de lijn behoorlijk gereduceerd zijn. Hierdoor sluit de Renz Inline 500 Compact perfect aan bij de middelgrootte oplages, anders dan de Renz Inline 500 die het best tot zijn recht komt bij de hoge oplages.

Weltneuheit!
De transfer units Renz TS 500 en Renz TS 500 PRO van Renz zijn 2 nieuwe concepten om vergaarde sets automatisch over te geven op een pons en bindlijn zoals bijv. de Renz Inline 500. Door deze ontwikkeling is het mogelijk om de productiviteit te verhogen tot 60%.

Nieuw!
Renz is verheugd om formeel de samenwerking aan te kondigen met de Canadese fabrikant „Gateway Bookbinding Systems Ltd”. De fabrikant van PLASTIKOIL®. Gateway is aanwezig en demonstreert hun plastic spiraal binding oplossingen op de Renz stand.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK