Samenwerking Chr. Renz GmbH en Argos Solutions aangekondigd tijdens de Inspiration Days in Brussel

Raphael Barth (CEO van Mr. Renz GmbH) en Toni Michiels (CEO van Argos Solutions)

Tijdens Argos Inspiration Days in Brussel hebben Chr. Renz GmbH, (toonaangevend producent van stans- en inbindsystemen voor Ring Wire), en Argos Solutions, (marktleider in UV-coatingsystemen met de nieuwste LED-technologie,) hun nieuwe distributieovereenkomst voor de commercialisering van Argos-machines aangekondigd.

Chr. Renz GmbH zal advies verstrekken, distribueren en verkopen aan de gebruikers, en Argos zal zich blijven richten op de verdere ontwikkeling van de systemen en de mogelijkheden.

Iain Bullock, Managing Director van Renz, verklaarde: “Voor Renz is de samenwerking met Argos een logische uitbreiding van ons bestaande portfolio van zeer efficiënte pons- en bindmachines voor draadkambinding in het segment van de digitale drukkerijen.”

Renz gaf ook een demonstratie van de Renz Inline 500 Compact in actie.
De Inline 500 Compact is een volautomatische, krachtige pons- en bindmachine. De lijn bestaat uit een ponsmodule van 500 mm en een automatische bindmodule van 500 mm.
De lijn kan een aanzienlijk hoge output leveren met weinig arbeidskosten, en kan worden aangepast met verschillende extra modules, maar werkt ook als een stand-alone apparaat. De Inline 500 Compact kan van ¼” tot 1″ in diameter binden.

Raphael Barth (CEO van Mr. Renz GmbH) en Toni Michiels (CEO van Argos Solutions)

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK