Renz op Argos Inspirationdays in Brussel

Topbedrijven in de grafische toeleveringsindustrie, zoals Canon, Xeikon, Flint, Renz, Hunkeler, Plockmatic, Adobe, Multigraf en Argos Solution, organiseren gezamenlijk deze eerste Europese vakbeurs onder de naam Argos Inspiration Days. De focus ligt op de UV-coatingmachines van ARGOS Solutions, de toonaangevende Europese fabrikant uit Edingen, België, met meer dan 20 jaar ervaring op dit gebied. Naast de ARGOS-producten wordt de workflow getoond van pre-press tot het eindproduct.

RENZ presenteert er onder meer de Inline 500 Compact en toont zo het volledige productieproces in de Kalenderproductie.

Het evenement wordt gehouden van 6 tot 8 maart, van 10.00 tot 17.00 uur. Woensdag tot 21.00 uur in het Autoworld Museum, Brussel, België.

Al het andere en de registratie voor gratis tickets zijn te vinden op:
www.argosinspirationdays.com

Download hier de uitnodiging.

FreeTicket Argos Innovation Days web

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK