New York Times: Digital topt 1 miljard, 60% van zijn totale omzet!

Trump mag het dan hebben over de “Failing NYT” en kranten zijn nog steeds in zwaar weer, maar laatste cijfers van de NYT bewijzen anders.
60% van zijn omzet, ruim een miljard dollar, haalt de uitgever uit digitale activiteiten. Dat succes komt met een prijs. Forse investeringen in multichannel publishing, en vooral een duidelijke visie op de toekomst, leggen de basis van dit succes. Het is gebaseerd op ongetwijfeld peperduur constant onderzoek naar alle facetten van de publishing markt.
De rapporten van de NYT zijn dan ook een blauwdruk voor onze industrie. Je kunt ze gratis lezen in de onderstaande related post.

Het artikel van adage.com kun je lezen via deze link.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK