New York Times lanceert z’n eerste gepersonaliseerde nieuwsbrief

Elke week verstuurt de New York Times een nieuwsbrief op maat. De nieuwsbrief heet ‘Your Weekly Edition’ en wordt elke vrijdag verstuurd. De nieuwsberichten voor in de nieuwsbrief worden geselecteerd door zowel algoritmes als redacteuren. Zo krijgt iedereen een selectie van nieuwe, nog niet gelezen artikelen die bij hem of haar past. De artikelen worden onderverdeeld in de categorieën ‘best of The Times’, ‘News you might have missed’, ‘Opinion’ en ‘Discover’. Your Weekly Edition is het eerste experiment van de New York Times, waarbij personalisatietechnologie wordt gebruikt.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK