Ricoh’s “Open New Worlds” innovaties in print en sign

Ricoh laat mensen beter en makkelijker werken en leven. We helpen klanten informatie en documenten effectiever organiseren en creëren. Veilig, sneller, slimmer en duurzaam, zodat ze dankzij focus beter presteren en het verschil maken. Nu en in de toekomst. Ook en vooral in een wereld waarin communicatie en de manier van werken razendsnel verandert, de technologische mogelijkheden eindeloos zijn, en de hoeveelheid data explosief groeit.

In deze veranderende wereld toont Ricoh onder het motto ‘Open New Worlds’ tijdens de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign, innovaties die kansrijke markten bereikbaar maken, zoals de fluorescerende neongele toner op de Pro C7100x-serie. Ook de nieuwe Ricoh Pro 8200S en de Ricoh Pro C5210s maken er hun Nederlandse beursdebuut. Bovendien komen voor het eerst de EFI H1625 LED hybride grootformaatprinter en de AnaJet ‘direct-to-garment’ textielprinter in actie op de Ricoh-stand.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. Ook het #BOPE (Benelux Online Print Event), welke gepland stond voor 23 april is afgezegd.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK