Ricoh debuteert op FESPA Digital 2016

FESPA-DIGITAL-2016Ricoh presenteert voor het eerst zijn portfolio aan production printing oplossingen op FESPA Digital. De beurs vindt plaats van 8 tot 11 maart 2016 in Amsterdam RAI. Bezoekers kunnen de nieuwe MP CW2201SP kleuren grootformaat MFP voor CAD/GIS en grafische toepassingen bewonderen, evenals de Ricoh Pro L4100-serie grootformaat latexprinters. Ricoh zal ook het met een BLI-award bekroonde PRO C7100X-kleuren-losbladproductiesysteem presenteren, dat is uitgerust met een vijfde kleurstation voor transparante en witte toner.
Bron: Ricoh

 


 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK