Spring naar content
Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Cimpress wil verhuizen naar Ierland

Terwijl Britse bedrijven vanwege Brexit-onzekerheden verhuizen naar het vaste land van Europa, wil Cimpress juist om fiscale redenen verhuizen naar Ierland.

Dat staat te lezen in een artikel op PrintWeek.com. Het zou de online printgigant in staat stellen voor de eerste keer een dividend uit te betalen aan zijn aandeelhouders. Cimpress is genoteerd op de US Nasdaq en is de holding boven merknamen, zoals: Vistaprint, Pixartprinting, drukwerkdeal, printdeal, enz.

Wanneer het plan wordt goedgekeurd, zal het Cimpress hoofdkantoor naar het Xerox Technology Park in Dundalk verhuizen. Daar is National Pen al gevestigd, één van de andere werkmaatschappijen onder de Cimpress paraplu.

Ierland behoort tot de EU, Noord-Ierland behoort tot het Verenigd Koninkrijk, de grenssituatie is één van de breekpunten in de Brexit-onderhandelingen

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK

Scroll naar boven