De Power van Print

Soms lijkt het alsof print zich weer opnieuw uit moet vinden, maar zoveel is wel zeker, dat men de kracht van print weer openlijk durft te communiceren. Onder de titel ‘De Power van Print’ organiseert het Magazine Media Café op 30 september een seminarmiddag in de Balie te Amsterdam.

Magazine Media Café, een initiatief van de Magazine Media Associatie (MMA). De aankondiging spreekt boekdelen: ‘Print is springlevend! De hernieuwde aandacht voor print in de mediamix is onmiskenbaar. Maar benutten we als magazinemakers wel optimaal het potentieel van print? Laat je inspireren en leer hoe je consumenten ultiem kunt raken met je printproduct en hoe je adverteerders beter kunt bedienen. Met: ‘printevangelist’ Ulbe Jelluma (Managing Director Print Power Europe), Irene Smit (Creative Director Flow), Henk van den Einden (Contentmanager NRC XTR, de branded-contenttak van NRC Medi), en Roger Verdurmen (Concept & Strategy Director Sanoma).’

power-van-print-sprekers

‘Print is helemaal terug en dat komt vooral door jongeren’, kopte Adformatie enige tijd geleden. En ook: ‘De revival of print is ingezet. En Sanoma General Interest formeerde zelfs een nieuw team om onder andere merkoverstijgende nieuwe projecten op te zetten, met de nadruk op… print! Hoezo ‘print is dood’? Uitgevers van magazines herontdekken de kracht van print in een digitale wereld en bewerkstelligen een omslag van digitaal terug naar print. Gaan we dan weer terug naar het pre-digitale tijdperk? Zeker niet! Het is nu zaak om de unieke eigenschappen van ieder medium optimaal in te zetten. Benutten we het potentieel van print wel voldoende?

Inschrijven via de website.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK