Flinke klus ‘digital out of home’ voor Ocean Outdoor Nederland

Westfield Mall wordt momenteel ontwikkeld in Leidschendam. Naar eigen zeggen vormt het concept een ‘retail revolutie’ in ons land. Ocean Outdoor Nederland kreeg de opdracht voor alle DOOH activiteiten binnen de deels al geopende shoppingmall.

Westmall
Foto: Westfield

De opening is gepland voor maart 2021, maar een deel is al geopend. De centrale hal krijgt uiteindelijk een roterend scherm van 20 vierkante meter. DOOH moet een extra dimensie toevoegen aan het futuristische ontwerp van de shoppingmall.

In totaal zal de Westfield Mall worden voorzien van in totaal 42 schermen, waarvan er ook één buiten bij de entree wordt geplaatst. Ocean Outdoor Nederland werkte ook al samen met Westfield Mall in andere landen.

Lees verder bij sign.nl

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK