Digital Creative Competition in Amsterdam

Ocean Outdoor Nederland lanceert de allereerste Digital Creative Competition Amsterdam in samenwerking met Adformatie. Een creatieve competitie waarbij het draait om het meest unieke idee in Digital Out of Home. Reclamebureaus, mediabureaus, ontwerpstudio’s, digital agencies, merken – eigenlijk iedereen – kan meestrijden om de hoofdprijs van € 500.000,-.

Dcc Communicatie 1920x10800 1140x605 1

De competitie kent twee categorieën: commercieel en non-profit. Er wordt gestreden om de hoofdprijs van € 500.000 euro aan bruto mediawaarde (tweede prijs € 250.000,- en derde prijs € 100.000,-). Budget dat te besteden is op het Ocean-netwerk ofwel het grootste creative (D)OOH-platform in Nederland. Het enige dat je nodig hebt om te winnen is een briljant idee voor een campagne.

Meindert van den Heuvel, Managing Director Ocean Outdoor Nederland: “Creatieve grenzen verleggen in DOOH. Dat is het doel van Ocean en deze competitie. Meedoen is eenvoudig en de prijzen zijn spectaculair. Om de beste concepten te selecteren hebben we voor deze eerste editie een fantastische jury line-up. Een gelouterde mix van creatie, tech, digital, media en marketing. Wij zijn trots om deze nieuwe competitie juist nu in Nederland samen met Adformatie op te zetten.”

Je kunt je nog inschrijven t/m 21 mei 2021.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK