Digital Creative Competition in Amsterdam

Ocean Outdoor Nederland lanceert de allereerste Digital Creative Competition Amsterdam in samenwerking met Adformatie. Een creatieve competitie waarbij het draait om het meest unieke idee in Digital Out of Home. Reclamebureaus, mediabureaus, ontwerpstudio’s, digital agencies, merken – eigenlijk iedereen – kan meestrijden om de hoofdprijs van € 500.000,-.

Dcc Communicatie 1920x10800 1140x605 1

De competitie kent twee categorieën: commercieel en non-profit. Er wordt gestreden om de hoofdprijs van € 500.000 euro aan bruto mediawaarde (tweede prijs € 250.000,- en derde prijs € 100.000,-). Budget dat te besteden is op het Ocean-netwerk ofwel het grootste creative (D)OOH-platform in Nederland. Het enige dat je nodig hebt om te winnen is een briljant idee voor een campagne.

Meindert van den Heuvel, Managing Director Ocean Outdoor Nederland: “Creatieve grenzen verleggen in DOOH. Dat is het doel van Ocean en deze competitie. Meedoen is eenvoudig en de prijzen zijn spectaculair. Om de beste concepten te selecteren hebben we voor deze eerste editie een fantastische jury line-up. Een gelouterde mix van creatie, tech, digital, media en marketing. Wij zijn trots om deze nieuwe competitie juist nu in Nederland samen met Adformatie op te zetten.”

Je kunt je nog inschrijven t/m 21 mei 2021.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK