Digital Signage Summit 2018 Amsterdam

Een evenement op 7 februari 2018 in Amsterdam, dat ingaat op de zakelijke aspecten van digital sign, is de Digital Signage Summit ISE 2018.
Experts op dit gebied geven exclusieve marktinzichten. Dit summit focust op de evolutionaire beweging die gaande is in de Digital Signage keten.
Een van de vragen waarover wordt gediscussieerd, is: welke rol spelen systeemintegrators, softwareleveranciers, display-verkopers en andere eco-systeempartners in de toekomst? Daarnaast biedt de Digital Signage Summit ISE tijd om te netwerken, en om deze conferentie te combineren met de Vakbeurs ISE 2018. De beursentree is dan gratis.

De Summit vindt plaats op 7 februari 2018 van 10.00 tot 14.00 uur in RAI Amsterdam (room E102). Kaarten kosten 200 euro (excl. btw) per stuk. Er geldt een Early Bird korting van 35%.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK