Adobe Summit en waarom het eind april niet alleen om digital marketing gaat

Adobe Summit 2015Op 29 en 30 april is het ICC ExCel in Londen het toneel voor de Adobe EMEA Digital Marketing Conference. Voor een kleine 1.000 euro worden marketingspecialisten bijgepraat over trends in onze digitale wereld. Dat is een fikse investering, en dan tellen we de 549 euro per training plus de verblijfskosten in swinging Londen nog niet mee. Je krijgt dan wel up to date informatie over zaken als email marketing, digital advertising, personalisation & optimisation. Maar wat nog belangrijker is dan de Summit is dat je kunt zien waarom “het grote geld” naar digitaal gaat en niet naar print. Dat heeft niet alleen te maken met wat “hip” is bij marketeers en opdrachtgevers maar vooral met de meetbaarheid en schaalbaarheid van digitale marketing. Adobe heeft daar uitstekende instrumenten voor die tijdens de Summit uiteraard alle aandacht krijgen. De Adobe gereedschappen voor print producties staan daarbij in de schaduw. Gelukkig voor grafische ondernemers beseffen steeds meer digitale marketeers dat papier nog veel te bieden heeft, zeker als het ingezet wordt in een mix met alle verworvenheden van digitaal.


 

 

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK