Adobe Publish met ‘flat fee’ gaat de Digital Publishing Suite vervangen

Adobe PublishVijf jaar geleden kwam Adobe met zijn Digital Publishing Suite, een compleet softwarepakket om apps te maken van elke soort content. Nu wordt van de zomer DPS vervangen door Adobe Publish, met als grootste verandering dat je nu niet meer per publicatie betaalt, maar een vooraf bepaald vast bedrag, een flat fee. Nieuw zijn ook meer en betere gereedschappen waarmee schrijvers/journalisten en hun managers een uitgave niet alleen kunnen maken maar ook het hele proces tot aan de verkoop van de digitale content kunnen volgen. Meer info over Publish dat onder het motto “content first” deze zomer op de markt wordt gebracht via deze link.
Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK