Adobe Publish met ‘flat fee’ gaat de Digital Publishing Suite vervangen

Adobe PublishVijf jaar geleden kwam Adobe met zijn Digital Publishing Suite, een compleet softwarepakket om apps te maken van elke soort content. Nu wordt van de zomer DPS vervangen door Adobe Publish, met als grootste verandering dat je nu niet meer per publicatie betaalt, maar een vooraf bepaald vast bedrag, een flat fee. Nieuw zijn ook meer en betere gereedschappen waarmee schrijvers/journalisten en hun managers een uitgave niet alleen kunnen maken maar ook het hele proces tot aan de verkoop van de digitale content kunnen volgen. Meer info over Publish dat onder het motto “content first” deze zomer op de markt wordt gebracht via deze link.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK