NU.nl zet flinke crossmediale outdoor stap

Nieuwswebsite NU.nl gaat headlines, actualiteiten en het weer brengen op digitale outdoorschermen van Clear Channel. In heel Nederland worden de schermen van de outdoorexploitant, naast commerciële content, voorzien van de laatste headlines, weer en verkeer.

“Door het laatste nieuws te tonen van NU.nl, hopen we onze digitale schermen relevanter te maken voor passanten en uiteindelijk dus ook voor de adverteerder”, vertelt Raymond van Kasterop, managing director bij Clear Channel Nederland. Wat het werkelijke effect is van de nieuwscontent op de schermen, wordt onderzocht gedurende een testperiode.

Adverteerders krijgen nieuw kanaal binnen de outdoor channel strategie van NU.nl

nu.nl outdoor

Digitaal scherm met NU.nl op de Lange Elisabethstraat in Utrecht.

Vernieuwend

Gert-Jaap Hoekman, hoofdredacteur van NU.nl: “We zoeken altijd naar vernieuwende manieren om ons nieuws te delen, omdat we er in geloven dat gratis nieuws belangrijk is voor onze samenleving. Ik ben er dan ook geweldig trots op dat we nu ook op grote schermen in verschillende steden te zien zijn.”

Bron (bewerkt): sign.nl

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK