InPrint Munich heeft focus op industrial print

InPrint Munich vindt plaats van 12 tot 14 november in het Munich Trade Fair Centre. De beurstitel richt zich op een internationaal publiek met ongeveer 120 exposanten uit 15 landen.

InPrint_logoNaast de nieuwe diensten en producten op het gebied van digital print, inkjet, zeefdruk en andere gespecialiseerde printtechnieken op verschillende afmetingen en materialen, zoals: plastic, hout, folie, textiel, glas, keramiek en metaal, wordt een conferentieprogramma aangeboden.

Conferentieprogramma met 60 sprekers.

De organisator is Marcus Timson, bekend in ons land van o.a. de beurs PureDigital (eind 2017). Timson stelt een aantal gespecialiseerde consultants via de website ter beschikking in de zogenaamde ‘Consultancy Corner’. ‘Bezoekers kunnen gerichte afspraken maken om hun tijd zo zinvol mogelijk te besteden. De service is gratis voor geregistreerde bezoekers.’

Registratie via de website (toegang kost 40 euro).

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK