Roland DG eert Paul Willems voor innovatieve productontwikkeling

Het doet Roland DG veel genoegen om Paul Willems, hoofd Product Management en Business Development bij Roland DG EMEA, haar jaarlijkse prijs toe te kennen voor de voorbeeldrol die hij en zijn team binnen de organisatie spelen.

paul-willemsMet de prijs krijgen Paul Willems en zijn team waardering voor hun bijdrage aan innovatieve productontwikkeling bij Roland – met daadwerkelijk vernieuwende oplossingen, die inspelen op de veranderende behoeften in de markt, en die de toon zetten in de industrie.

Paul is met name verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het succes van zowel de UV-LED vlakbed- en beltprinters uit de VersaUV S-Serie als de achtkleurenprinter VersaEXPRESS RF-640 en de multifunctionele grootformaatprinter Texart RT-640M. Al deze systemen werden vorig jaar geïntroduceerd.

Marktbreed

Ontwikkeld om marktbreed te kunnen worden ingezet voor de productie van graphics, is de industriële VersaUV S-Serie ontworpen met het oog op maximale veelzijdigheid. Deze printers kunnen rechtstreeks op vrijwel elk substraat printen, en zijn beschikbaar in meerdere configuraties. De achtkleurenprinter VersaEXPRESS RF-640 is ontwikkeld om signmakers een duidelijke voorsprong op de concurrentie te geven, met verbluffende kwaliteitsprints in CMYKLk plus Oranje, Groen en Rood – tegen de laagste prijs in zijn categorie.

In de textielarena geeft de Texart RT-640M een fantastische flexibiliteit, door op één enkel kostenefficiënt apparaat zowel rechtstreeks op transferpapier als direct op textiel te kunnen printen. Deze combinatie is ideaal voor toepassingen op kleding, interieurdecor en flexibele signalering, evenals objecten, zoals promotieproducten en sportapparatuur.

Bron: persbericht

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK