Rotatieas Roland DG voor cilindrische objecten

Roland DG heeft de toepassingsmogelijkheden van de VersaUV LEF- en LEF2-serie printers vergroot met een slim accessoire, dat het mogelijk maakt om direct op cilindrische objecten te printen.

Versa Uv Lef

Deze SC-RD rotatieas is snel en eenvoudig te installeren op VersaUV LEF- en LEF2-serie printers en biedt nieuwe mogelijkheden voor gepersonaliseerd printen, aldus Roland. Met dit accessoire kunnen deze Roland-toestellen nu op het volledige oppervlak van cilindrische voorwerpen printen. De SC-RD rotatie-as is afgestemd op de UV-inkten van Roland DG en biedt mogelijkheden voor het personaliseren van allerlei cilindrische producten, zoals: flessen, blikjes, kaarsen en cosmeticaverpakkingen.

VersaWorks 6 RIP

De SC-RD laat zich, volgens Roland DG, eenvoudig integreren in VersaWorks 6, de RIP-software van Roland DG, zonder de bestaande workflow te verstoren. Met de standaard rotatiemodusfunctie is gemakkelijk te schakelen tussen de verschillende modi.

Versaworks

Het accessoire is eenvoudig te installeren, zonder printeronderdelen te hoeven verwijderen of het aansluiten van kabels; de SC-RD wordt gevoed door de VersaUV zelf.

Makkelijk uit te breiden

“De SC-RD is echt de eenvoudigste manier om de mogelijkheden van een UV-printer uit te breiden, dankzij de eenvoudige software-integratie en de snelle installatie”, zegt Paul Willems, Director of Business Development and Product Management, Roland DG EMEA.

Bron: persbericht

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK