Roland DG pakt flink uit op Fespa

Roland DG toont haar volledige aanbod op het gebied van digitaal printen/snijden op de Fespa Global Print Expo in Madrid. Roland DG laat naast het bestaande aanbod tevens nieuwe aankondigingen zien in de aanloop naar het evenement, plus producten die hun ‘Fespa-debuut’maken in Madrid. Lees ook het interview met René van der Weijde op printmedianieuws.

Het gaat hierbij natuurlijk om de meermaals bekroonde en met functies volgepakte TrueVIS SG2 printer/snijplotter, de krachtige all-round IU-1000F grootformaat UV-vlakbedprinter, en de gestroomlijnde VersaUV LEC2-300 UV-printer/snijplotter. Ook de VersaUV LEF2-300 UV-LED vlakbedprinter zal er in actie komen, samen met de innovatieve lasergraveermachines uit de LV-serie van Roland.

Bezoekers die voornamelijk geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden van digitaal printen op textiel – of die al langer op zoek zijn naar een manier om hun productiecapaciteiten te vergroten – is er de Texart RT-640M, een intelligente sublimatieprinter boordevol functies. Daarnaast is er de speciale personalisatie-zone op de Roland DG stand.

Creatief, Cool, Commercieel

Wie op zoek is naar inspiratie voor nieuwe trendsettende, winstgevende toepassingen, kan op 25 maart (van 16.00 tot 16.30 uur) terecht bij Joe Wigzell (Roland DG UK) in het zogenaamde Trend Theatre op Fespa. Hij presenteert daar de ideeënrijke sessie ‘De 3 C’s voor uw succes – Creatief, Cool, Commercieel’.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK