Blomsma over signing in het zorgvastgoed

In een speciale editie over zorgvastgoed van het Vastgoed Journaal staat ook een interview met Ron Teeuw, senior projectmanager bij Blomsma Print & Sign in Zoetermeer. De zorg is nogal veeleisend als het gaat om huisvesting. Signing speelt een belangrijke rol om via interieurdecoratie een plezierige verblijfs- en werkomgeving te creëren.

blomsma signing

 

Uit het artikel:

Ron Teeuw: “Wat wij steeds meer zien op dit terrein is renovatie van bestaande panden, waarbij aspecten als inrichting en sfeer aan de orde komen. Belangrijk, aangezien er een groeiend besef is dat voor de bewoner/patiënt het van toegevoegde waarde is dat er iets met dat interieur gebeurt met kleuren en decoratie. Elementen die kunnen bijdragen aan het creëren van een bepaalde sfeer en aan een plezierige omgeving voor patiënten, medewerkers en bezoekers. Wij kunnen aan dat interieur een bijdrage leveren door de toepassing van folies. Want die bieden, in combinatie met fotografie, steeds meer mogelijkheden om een gewenste, rustgevende sfeer te creëren waarin mensen zich op hun gemak voelen. Voor senioreninstellingen in Rotterdam waar mensen wonen die in de havens hebben gewerkt, hebben we bijvoorbeeld haventaferelen toegepast. Maar je kunt ook werken met thema’s per verdieping of per afdeling. Er is heel veel mogelijk.”

Lees het hele artikel bij Vastgoed Journaal.

Beeldbron: website Blomsma

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK