Blomsma Print&Sign inspireren met ‘Open Huis’

Dit jaar bestaat Blomsma 40 jaar en ter ere daarvan organiseert het bedrijf op vrijdag 27 september een Open Huis. Het bedrijf roept op deze datum alvast in de agenda te zetten voor een inspirerend middagprogramma.

Logo BlomsmaBlomsma is bekend in onder andere de segmenten: autobestickering, buitenreclame, interieurdecoratie, lichtreclame & signing, en folies voor gebouwen. Blomsma Print&Sign is aangesloten bij SI’BON, de overkoepelende organisatie voor signbedrijven. Blomsma is een duidelijk voorbeeld van een bedrijf met focus op klantbeleving. Op de website van het bedrijf wordt meteen duidelijk dat cases van klanten centraal staan en niet de apparatuur. Het bedrijf is gevestigd in Zoetermeer.

Aan het programma voor de middag wordt nog volop gewerkt

Bron: persbericht website

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK