Blomsma Print&Sign inspireren met ‘Open Huis’

Dit jaar bestaat Blomsma 40 jaar en ter ere daarvan organiseert het bedrijf op vrijdag 27 september een Open Huis. Het bedrijf roept op deze datum alvast in de agenda te zetten voor een inspirerend middagprogramma.

Logo BlomsmaBlomsma is bekend in onder andere de segmenten: autobestickering, buitenreclame, interieurdecoratie, lichtreclame & signing, en folies voor gebouwen. Blomsma Print&Sign is aangesloten bij SI’BON, de overkoepelende organisatie voor signbedrijven. Blomsma is een duidelijk voorbeeld van een bedrijf met focus op klantbeleving. Op de website van het bedrijf wordt meteen duidelijk dat cases van klanten centraal staan en niet de apparatuur. Het bedrijf is gevestigd in Zoetermeer.

Aan het programma voor de middag wordt nog volop gewerkt

Bron: persbericht website

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK