Roland met noviteiten op Fespa Keulen

textile_printing_0Roland DG trekt met tal van introducties naar FESPA in Keulen. Voor enkele belangrijke aankondigingen is het nog even wachten, maar in de aanloop van de beurs stelt de firma toch al een aantal nieuwe ontwikkelingen voor op vlak van software en textielprinten.

Van 18 tot 22 mei trekt Roland DG opnieuw naar Keulen voor FESPA, de internationale beurs voor grootformaat- en textielprint. Op stand Q15 in hal 6 toont de firma zijn volledige gamma aan betrouwbare grootformaatprinters en gecombineerde printers/snijplotters, die wereldwijd gerespecteerd worden omwille van hun kwaliteit en gebruiksgemak. Ze worden gebruikt voor de creatie van professionele signalisatie, spandoeken, posters, roll-up banners, labels en stickers en veel meer. Naast de inkjetprinters presenteert Roland DG ook zijn nieuwe 3D-printer en desktop freesmachine en een hele reeks snijplotters, waaronder de nieuwe CAMM-1 GS-24.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK