Finale van de World Wrap Masters op de Fespa in Keulen

Wrapping Car FESPA Digital 2014 kopieTijdens de Fespa, 18 t/m 22 mei in Keulen, vindt de finale plaats van de World Wrap Masters. In de wedstrijd die gesponsord wordt door 3M en Mutoh strijden 36 deelnemers van over de hele wereld om de felbegeerde titel World Wrap Master.

In de finale op vrijdag 22 mei om 15.00 uur zullen 12 deelnemers niet alleen een Opel Adam wrappen, maar ook twee meter hoge raketten en een door Eva Solo ontworpen thermoskan beplakken om te laten zien dat niet alleen auto’s een compleet nieuw uiterlijk kunnen krijgen met wrapping.
Volgens Duncan MacOwan, Head of New Media and Events van Fespa, is de Fespa World Wrap Masters niet alleen een gelegenheid om te zien hoe experts wrappen, maar ook om je eigen ‘skills’ te laten zien en om met verschillende wrapping experts van gedachten te wisselen.
Meer informatie en registratie voor de World Wrap Masters vind je via deze link.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK