Roland DG breidt kleurruimte uit voor VersaUV-LEC2 serie

Roland DG heeft twee nieuwe inkten oranje en rood geïntroduceerd voor zijn VersaUV-LEC2 reeks van printers/snijplotters.

Voorheen waren CMYK, witte en glanzende inkten en een bedrukbare primer beschikbaar voor de
VersaUV-LEC2 serie printers. Nu worden oranje en rode EUV5-inkten toegevoegd, om daarmee het applicatiegebied flink uit te breiden voor met name merkfabrikanten. De grotere kleurruimte die oranje en rood bieden, geeft drukwerk naar verluidt ook meer levendigheid en diepte. Hierdoor komen afbeeldingen, van backlit displays, canvas prints of andere decoratieve toepassingen, goed tot hun recht.

Kleuren Rolanddg

De nieuwe inkten EUV5 in oranje en rood zijn volgens de fabrikant Greenguard Gold gecertificeerd en hechten naar verluidt op vrijwel alle materialen en substraten.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK