Dienstencentrum verkocht aan John Koekenbier

Frank den Hartog verzond een persoonlijke e-mail met daarin de mededeling dat hij met ingang van 8 juli het Dienstencentrum heeft verlaten. Onderstaand zijn afscheidsbrief.

Frank Den Hartog & John Koekenbier Copy

Graag wil ik u op de hoogte stellen van het feit dat met ingang van 8 juli het directeurschap van het Dienstencentrum, de SCGM en de SCCI in nieuwe handen is. Na ruim vijfentwintig jaar directeurschap, waarvan de laatste dertien in mijn eigen bedrijf, is het tijd voor iets anders. Ik ga gedeeltelijk  genieten van meer vrije tijd.

Het Dienstencentrum, SCGM en SCCI worden overgenomen door John Koekenbier. John heeft een jarenlange ervaring binnen en buiten de grafimedia industrie op vele vlakken. Met zijn vermogen om complexe vraagstukken tot de kern terug te brengen en zijn open en heldere wijze van communiceren zal hij zeker in staat zijn het motto van het Dienstencentrum: “In dienst van uw onderneming” verder vorm te geven. Een mentaliteit die uitstekend bij ons past. Vandaar dat ik mijn bedrijf met een goed gevoel kan overdragen.

Een spannende stap, die ik met veel enthousiasme tegemoet ga. Via deze weg wil ik u hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat u al die tijd gesteld heeft in mij en het adviesteam van het Dienstencentrum en de auditoren van SCGM en SCCI.

Voor u als relatie van het Dienstencentrum, de SCGM of de SCCI verandert er niets. De praktische en persoonlijke benadering die wij hoog in het vaandel hebben staan zal onder de nieuwe leiding worden voortgezet. Precies zoals u van ons gewend bent.
 
En wat ik zelf ga doen? Ik blijf werkzaam als directeur van Stivako binnen onze mooie sector maar ga zeker genieten van meer vrije tijd. Daar heb ik enorm veel zin in. U kunt mij blijven bereiken via: fdenhartog@stivako.nl.

Vijfentwintig jaar geleden maakte ik met velen van u kennis ik als directeur van het toenmalige KVGO Dienstencentrum. Daar wil ik ook mee afsluiten: ik hoop dat u aangenaam kennis zult maken met mijn opvolger John Koekenbier. 

Bedankt voor de samenwerking en wellicht nog tot ziens!

Frank den Hartog

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK