Dienstencentrum: ‘Normen en waarden, zet ze op papier’

Niet alleen in de maatschappij hanteren we bepaalde normen en waarden, ook thuis gelden onze ‘eigen’ gedragsregels en verwachten we op z’n minst dat onze gezinsleden zich daaraan houden. Maar wat thuis geldt, geldt net zo goed in het bedrijf. Welke normen en waarden gelden in jouw bedrijf? En staat dat ‘op papier’? Wel zo handig…

Blokboeklezers krijgen tot eind 2019 10% korting op de aanschaf van het complete Handboek Huishoudelijk Reglement.

Regel je Huishoudelijk Reglement

handboek-huishoudelijk-reglementIn het kader van goed werkgeverschap en duurzame inzetbaarheid van medewerkers is het van belang om sommige zaken en afspraken te regelen. Bovendien geeft het duidelijkheid en weet iedereen: zo gaan we hier met elkaar om in dit bedrijf.

Vorige maand heeft het Dienstencentrum het compleet vernieuwde Handboek Huishoudelijk Reglement voor de sector uitgegeven.

Heb je al een reglement? Er is nu ook een Checklist HR waarmee je eenvoudig controleert wat je al aan ‘normen en waarden’ hebt vastgelegd en wat je nog mist. Zo weet je snel of je voldoet aan alle wettelijke kaders en regels, zoals gesteld vanuit de Arbo RI&E en het Arbobeleid.

KORTOM: zorg ervoor dat (wettelijke) afspraken, normen en waarden zo goed mogelijk zijn vastgelegd. Meer info? Klik hier.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK