Spring naar content
Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Olifantsgras bij Platform P

Platform P weet met de pakkende titel: “Het meest duurzame papier komt gewoon uit Nederland!” de aandacht te trekken in hun nieuwsbrief van 5 november 2019. Dit duurzame papier betreft Vibers en is gemaakt van Olifantsgras.

olifantengrasHet gaat om Olifantsgras dat groeit op Hollandse bodem. Op de website van Platform P: Olifantsgras is de ideale grondstof voor papier, want in tegenstelling tot vele andere grassen bevat het geen eiwit. Daarom is chemische bewerking niet nodig. Het papier wordt niet gebleekt en heeft mede hierdoor de laagste ecologische voetafdruk van alle papiersoorten! Met het ISO 9706 certificaat is een levensduur van 100 jaar gegarandeerd. Verder is het papier goed te bedrukken en te printen en is het standaard beschikbaar in 90, 300 en 550 grams. Ideaal dus ook voor duurzame verpakkingen. Ook bestaat er een 120 grams envelop in de formaten C5, C6 en carré. Vanaf 1000 kilo is het zelfs op aanmaak beschikbaar in alle gewenste grammages.”

Platform P is een printmanagementbureau. Het doel is: te zorgen dat de marketeer, communicatieprofessional of inkoper het beste product krijgt voor de beste prijs. Met Vibers krijg je in ieder geval een papiersoort met de laagste ecologische voetafdruk!

Beeld: Instagram account Vibers

 

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK

Scroll naar boven