Chili Spicy Talks 2019: slimme templates

Op 6 en 7 november 2019 gaf CHILI haar jaarlijkse Spicy Talks, ditmaal in Berlijn. Ruim 200 vakgenoten ontdekten meer over de volgende stappen van CHILI Publish. Deze stappen staan helemaal in het teken van het vereenvoudigen en automatiseren van marketinguitingen.

chili spicy talks 2019 berlijnSteeds meer marketing automation

CHILI CEO Kevin Goeminne geeft aan dat circa 30 procent van dit marketingbudget opgaat aan technologie en ongeveer een derde aan arbeidskosten; handmatig werk. Dat kan slimmer, meent de CEO, en daar kan automatisering met CHILI uiteraard een rol in spelen. Nog voor het einde van dit jaar komt er een nieuwe versie van de CHILI software. Deze 6.0 versie bevat onder meer ‘smart templates’ waarmee je met één slimme template automatisch verschillende eindformaten kunt genereren.

Groei CHILI

De Belgische softwareontwikkelaar CHILI Publish zit in een groeifase. Dat heeft alles te maken met hun bijzonder geavanceerde online editor. Met deze editor kun je online artwork creëren voor verpakkingen en communicatie-uitingen. Communicatie-uitingen in print, maar ook online met mailings of op social media. Het systeem van CHILI heeft veel mogelijkheden en levert hoogwaardige grafische output.

CHILI en Prindustry

De online editor van CHILI is te integreren met een Prindustry whitelabel webshop, brandportal en klantportal. CHILI genereert een printklare output zoals een PDF. Prindustry doet de rest. Zij koppelen de PDF aan printpartners en productie.

Lees het hele verslag op Printmedianieuws.

chili spicy talks 2019 editor online

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK