Interview CHILI publish over partnership Prindustry

Nu op Printmedianieuws: Interview met Fabian Prudhomme van CHILI publish over de samenwerking met Prindustry, voor een unieke totaaloplossing voor de creatie en inkoop van marketingmaterialen. Met goede automatisering kun je veel tijd en geld besparen in het communicatieproces.

Chili en Prindustry“CHILI is een deel van de web-to-print totaaloplossing binnen de Prindustry webportals”, vertelt Fabian in het interview.
“Met ondersteuning van de CHILI-editor kunnen gebruikers de marketingmaterialen gemakkelijk ontwerpen binnen de huisstijl van een bedrijf. Bedrijven die via Prindustry een webportal inclusief onze editor afnemen, hebben ook financieel een groot voordeel. Prindustry neemt een abonnement af bij ons die zij in kleinere kostenplaatjes verdelen voor hun klanten.”

Lees het hele artikel bij Printmedianieuws!

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK