Interview CHILI publish over partnership Prindustry

Nu op Printmedianieuws: Interview met Fabian Prudhomme van CHILI publish over de samenwerking met Prindustry, voor een unieke totaaloplossing voor de creatie en inkoop van marketingmaterialen. Met goede automatisering kun je veel tijd en geld besparen in het communicatieproces.

Chili en Prindustry“CHILI is een deel van de web-to-print totaaloplossing binnen de Prindustry webportals”, vertelt Fabian in het interview.
“Met ondersteuning van de CHILI-editor kunnen gebruikers de marketingmaterialen gemakkelijk ontwerpen binnen de huisstijl van een bedrijf. Bedrijven die via Prindustry een Brandportal inclusief onze editor afnemen, hebben ook financieel een groot voordeel. Prindustry neemt een abonnement af bij ons die zij in kleinere kostenplaatjes verdelen voor hun klanten.”

Lees het hele artikel bij Printmedianieuws!

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK