Dienstencentrum met gratis webinar NOW 

Een groot aantal ondernemers heeft vorige week het Webinar over de NOW gevolgd. Heeft u het webinar gemist? Geen probleem, er komt een herkansing! Vrijdag 17 april a.s. om 10.00 uur informeert Margreeth Colenbrander, juridisch adviseur van het Dienstencentrum, u over de NOW (Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid). 

dienstencentrum-logoHet coronavirus heeft ingrijpende gevolgen voor de economie, óók voor de grafimedia sector.  De omzet van de meeste grafimedia-bedrijven daalt fors en gaat veel verder dan het ‘normale’ ondernemersrisico. De NOW is één van de noodmaatregelen die het kabinet heeft getroffen om werkgevers te ondersteunen. De NOW is een subsidie voor loonkosten, gebaseerd op loonsom en omzetverlies.
Wilt u meer weten over de NOW of heeft u vragen? Meldt u zich dan nu aan voor het Dienstencentrum Webinar NOW. Het webinar duurt ongeveer een half uur.

Deze onderwerpen komen aan bod:

•    NOW in hoofdlijnen
•    Hoe wordt de loonsom berekend?
•    Hoe wordt de omzetdaling berekend?
•    Hoe hoog is de subsidie?
•    Tips voor de aanvraag
•    Beantwoording van uw vragen

Stel uw vragen!
 
Heeft u vragen over de NOW? Mail ze vóór donderdag 16 april 15.00 uur naar m.colenbrander@dienstencentrum.com.

Meldt u hier aan. Na uw aanmelding ontvangt u tijdig van ons een inlog en werkwijze.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK