VIGC-congres ‘Connecting The Dots’ op 10 oktober

De vijfde editie van Het Congres, georganiseerd door het Vlaams Innovatiecentrum voor Grafische Communicatie (VIGC), vindt plaats in Lamot Mechelen op donderdag 10 oktober. Dit jaar onder de titel: ‘Connecting The Dots’.

connecting-the-dots

Tijdens het vijfde VIGC-congres komen verschillende experts aan het woord om de juiste connecties te kunnen maken tussen technologie, personeel, economie en verkoop, zowel binnen als buiten bedrijven. Oftewel: Connecting the dots! De onderwerpen die op stapel staan variëren van The Internet of Things (IoT) tot nanotechnologie en sensory packaging.

Technologie grote rol

“Onze markt staat op dit moment op verschillende vlakken onder druk, en net daarom is innovatie en ondernemen enorm belangrijk,” zegt Jos Steutelings, Managing Director van het VIGC. “Vandaag is een bedrijf managen een complex gegeven met veel uitdagingen. Technologie speelt hierin een grote rol, maar het is ook de kunst om de juiste mensen in dienst te nemen die deze technologie kunnen implementeren, onderhouden en dagelijks gebruiken. Door te investeren in de juiste technologie en mensen, kan je je als bedrijf onderscheiden en beter inspelen op de wensen van jouw klanten.”

Sprekers

Het VIGC heeft diverse sprekers uitgenodigd voor keynotes en Q&A’s, uit Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk:
• Peter Kouwen – IBM
• Michel Brull – Picanova
• Koen Vlieghe – Landa
• Olga Munroe – Leeds Beckett University
• Diane Deneyer – Majime
• Paul Adriaans – RPI Europe
• Maureen Coeck & Bart Wyns – Ernst & Young
Gastvrouw Francesca Vanthielen zal de namiddag als moderator en interviewer in goede banen leiden.

lamot
Het Congres vindt plaats in brouwerij Lamot in Mechelen.

Aanmelden

Het event vindt plaats op donderdag 10 oktober in Lamot Mechelen, vanaf 14.30 uur en wordt rond 19.15 uur afgesloten met een netwerkdiner. VIGC-leden betalen slechts € 150, niet-leden € 225.

Meer informatie over het programma en het aanmelden via de website.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK