Deelnemers Netwerkcafé zeggen Sign&Print Festival af

Vanochtend hebben de gemeenschappelijke deelnemers aan het Netwerkcafé voor het Sign&Print Festival hun deelname afgezegd. Toob Alers, voorzitter van het vkgo adviseert de vkgo-leden niet naar het Festival te gaan.

Toob Alers in zijn persbericht: “Gisteren bereikten ons via diverse mediakanalen, dat een aantal grote partijen helaas niet aanwezig zullen zijn op het Sign&Print Festival 11 en 12 maart aanstaande in Gorinchem. Van andere, grotere ondernemingen mag personeel dit festival, door de ontwikkeling van het coronavirus, niet bezoeken. Het vkgo zou samen met partners KVGO, GOC, A&O fonds, GSOB en VIGC voor het eerst gemeenschappelijk het ‘Netwerkcafé’ op de beurs bemannen. Na berichtgeving in de pers en in diverse nieuwsuitzendingen heeft het bestuur van het vkgo unaniem besloten ook niet deel te nemen aan deze beurs. Richting onze leden vinden wij het niet verantwoord een beurs, waarop juist de intermenselijke reacties en relaties een belangrijke rol spelen, op deze manier te houden. We verwachten ook dat bezoekers, bij de intensieve controle bij de toegang tot de beurs, helaas toch teruggestuurd zullen worden. Dit moeten we niet willen met elkaar. Alle netwerkcafépartners respecteren ons besluit en zullen ook niet deelnemen.”

Van het KVGO, GSOB, GOC, A&O fonds en het VIGC heeft de redactie nog geen officiële verklaringen ontvangen.

Lees de uitgebreide analyse van de situatie bij Printmedianieuws.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK